Много страсти и изкушения очакват тези три зодии

 

 

В четвъртък на изпитание ще бъдат поставени ваши отношения с жена или ще получите неприятна новина, свързана с такава личност.

Днес ще преминете през различни краткотрайни стресови моменти, които бързо ще приключат с някакво успокоение или по-благоприятно развитие на съответната ситуация.

Ще ви зарадва новина, свързана с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания с роднини или в дома ви. Днес може да нямате настроение за работа или някой да бъде „дразнител“ на работното ви място.

Жените Козирог, Дева или Телец да се пазят от неразумни или прибързани действия и решения.

ЛЮБОВ: Ако сте родители и имате достатъчно пораснало дете, днес ще възникнат противоречия, свързани с неговия или нейния любовен живот. Детето ви е на прага на едно емоционално и недобре обмислено решение, което вие ще се опитате да осуетите.

Като цяло четвъртък не вещае специални събития в личния ви любовен живот, но може да получите любопитна информация свързана с предишна ваша любов.

Овен Не всичко, което блести е скъпоценност, но изкушението винаги е голямо. Сега обаче няма защо да не му се противите. Колкото по-бързо ви се махне от главата – толкова по-добре.

Телец

През този ден ще сте изпълнени с ентусиазъм. Това ще накара мнозина да ви завиждат и да се опитат да помрачат вдъхновението ви. Не им го позволявайте.

Близнаци

Задачата ви днес е да се погрижите за доброто настроение на близките ви. Слагайте усмивката и се въоръжете с най-оптимистичните ви фрази.

Рак Това е ден, в който да си мерите приказките. Най-добре да премълчите, отколкото да кажете нещо излишно, за което много, ама много ще съжалявате в бъдеще.

Лъв Днес ще бъдете търсен утешител. Помислете колко много ще помогнете да човека до вас. Дайте помощта си, но само ако е търсена, не се натрапвайте.

Дева

Това е ден за активни действия. Потърсете най-доброто поле за изява, където сте сигурни, че няма да има вероятност за провал.

Везни

Този четвъртък умението ви да се поставите на мястото на другия ще ви бъде от изключителна полза. Това важи, както за приятели, така и за врагове.

Скорпион

Днес не поемайте излишна отговорност. Искате да се докажете, но в стремежа ви ще се натоварите прекалено и може да се провалите още с първите ви крачки.

Стрелец

Днес може да очаквате помощ от близък човек. Добре е да заявите интерес за други въпроси от живота, за да не изглежда молбата ви прекалено материалистична.

Козирог Не забравяйте, че доброто първо впечатление може да означава точно обратното. Бъдете внимателни при нови запознанства и информацията за себе си, която споделяте.

Водолей

През този ден не се доверявайте на интуицията си. Понякога и тя греши или поне има нужда от сериозни доказателства от по-рационален характер.

Риби

Този четвъртък не започвайте война с никого. Ако някой не може да ви разбере не хабете напразни усилия в това да му обясните нещата. Помислете какво толкова ви свързва с този човек.