Вижте какво скандално нещо направиха Ани-Хоанг и Люси

 

 

Ани-Хоанг и Люси Иларионов са само част от звездите, които ще тестват любовта си пред публика на 25 януари в столичния клуб „Планет”, където ще се проведе второто издание на „Предизвикай звездата”.

Те приеха предизвикателството да проверят колко добре се познават в действителност и още отсега са решени да победят безмилостно конкуренцията.

Всички двойки ще участват в предизвикателство, наречено „Любов“, защото любовта е най-важното чувство. „Идеята на предизвикателството е да проверим колко добре се познават двойките и да дадем един добър пример на хората, че половинката до нас е най-важния човек, защото не можем без любов“, сподели водещият Борислав Борисов, по-известен като Боби Star Reporters. Заедно с него, като ко-водещ, ще се изяви и популярният влогър Алпер Чочев, известен с комедийните си скечове.

Освен Ани-Хоанг и Люси Иларионов, на сцената ще се престрашат да се тестват и рап сензацията Диона и приятелят й Жоро. А какво добре знаем – Диона е от родните звезди, които определено обичат да печелят. И понеже това не и се получи в участието й във „ВИП Брадър“, тя е готова да покаже, че на любовния фронт се чувства победител. С приятеля й Жоро са заедно сравнително отскоро, но голямата им любов е за завиждане.

Там ще бъдат още и младата музикална сензация Briella, както и набиращия популярност Anonymous, който ще смае публиката с магия.

„Предизвикай звездата” („Challenge the Star” 2) е продължение на миналогодишното предизвикателство към звездите, организирано от Борислав Борисов и Мариета Господинова в столичния клуб.

„Кой е най-влюбен?”, „Кой се интересува повече от другия?”, „Коя любов е най-силна?”, това ще бъдат само част от въпросите, на които звездите ще трябва да отговорят честно и откровено. За да може накрая най-влюбените да победят.