Ето на кого кръсти бебето си Антония Петрова-Батинкова

 

 

Бившата миска Антония Петрова вече се радва на първородния си син Благовест. Бебето е кръстено на нейния свекър, който много държал внучето да носи името му.

Момченцето се появи на бял свят на 17 януари в частна столична болница, а мъжът на Тоца – Ивайло Батинков, бил неотлъчно до нея по време на раждането, пише в. „Уикенд“. „На Антоновден, моят личен празник, със съпруга ми получихме най-големия подарък в живота ни. Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо – раждането на живот по естествен начин!”, написа Антония в личния си профил в социалната мрежа. Тя е категорична, че ще се опита да кърми бебето възможно най-дълго и никак не се притеснява, че може да деформира бюста си.

Дългокраката блондинка до последно се чудеше дали да роди по естествен път или чрез секцио, но благодарение на професионалистите в болницата не се стигнало до операция. Гордите родители броили 2500 лева за избор на медицински екип и ВИП обслужване, отделно приготвили за лекарите и акушерките скъпи дарове. Ивайло Батинков нямал съмнение, че иска да присъства на раждането, за да подкрепя съпругата си и да й вдъхва кураж. Избрали датата 17 декември, защото числото е щастливо за тяхното семейство – на 17 март влюбените се срещнали за първи път, а на 17 юни се ожениха в Гърция. Бебето се появило с тегло 3,600 кг и вървяло по-едро от обичайното, та съществувала вероятност да се проплаче по-рано, но в крайна сметка дочакало термина. Петрова се хвали, че изкарала изключително лека и спокойна бременност. Качила не повече от десетина килограма и малко след раждането вече е в отлична форма. Тъй като през изминалите девет месеца се чувствала добре, Антония не спирала да пътува в чужбина. Тя обиколила 17 държави и дори се завърна от Дубай броени дни преди да влезе в болница. Тоца уж се закани, че ще си почива и ще събира сили за раждането, но не издържа да скучае вкъщи и хукна към Обединените арабски емирства с частен самолет, собственост на семеен приятел. Връзката на Петрова и Батинков се развива с бясна скорост.

Те се запознаха през пролетта на изминалата година и два месеца по-късно блондинката забременя. Зачеването било планирано и се случило веднага щом влюбените го поискали. „Късметлии сме, че имахме този шанс. Хората опитват с години и не се получава, затова съм благодарна на съдбата!”, обяснява дипломираната юристка. След като видели положителния тест за бременност, бившата миска и мъжът й бързо насрочили дата за венчавка. Те се врекоха във вечна вярност на 17 юни в Ситония, а на празничното събитие присъстваха най-близките им приятели и роднини. Сега щастливите родители планират още две сватби – едната ще бъде с близки хора и бизнеспартньори, които не са успели да дойдат в Гърция, а другата ще е свързана със специфичен ритуал, в който с красиви думи ще опишат съвместното си съжителство.