Сестрата на Алекс и Влади върти любов с друго момиче! Близначките се срамуват от изцепките й (Гореща снимка)

Главата на тийнейджърката е завъртяна от дългокосо и стройно момиче, а връзката им изглежда повече от сериозна, научи HotArena. Мария често прави романтични изненади на нежната си половинка, като й подарява рози или я води на разходки из природата.
В профила й в социалните мрежи не липсват снимки с интимна близост между тях. Двете дами дори мечтаят за приказна сватба и нямат търпение да навършат нужните години, за да се обвържат и пред Господ.

Мария не се срамува от наклонностите си за разлика от по-големите си сестри – поп изпълнителките Алекс и Влади. Те рядко споменават, че имат по-малка сестра. Липсват и общи снимки в профилите им. Близначките станаха изключително предпазливи, след като преди няколко години в публичното пространство излязоха вулгарни порноснимки на Алекс. На тях тя е облечена като медсестра и задоволява орално непознат мъж. Оттогава певиците пазят ревностно личния си живот и гледат да се пазят от скандали.

Голяма трагедия, белязала семейството им, изважда Мария на светло, пише „България Днес“. В навечерието на Свети Валентин миналата година Димитрови губят своята майка. Преди време бе разпространена информацията, че тяхната родна майка ги е изоставила, за да работи в Гърция, а баща им Михаил е взел за своя втора жена племенницата си. Но това са само предположения. Алекс и Влади се харесали с доведената си майка и я заобичали дори повече от родната си. Връзката между близначките и мащехата става още по-силна, когато момичетата разбират, че тя страда от бъбречна недостатъчност. След дълги години на хемодиализа и уж успешна трансплантация през 2009 година мащехата им си отива от този свят на 44 години. 

След като се отърсват от първоначалния шок от загубата, Алекс и Влади, които нашумяха покрай „Х фактор“ и участието си във „ВИП брадър“, решават да направят песен в чест на своята майка. В нея за първи път показват Мария, която също има завидни певчески умения