Тита възпя и показа гърдите си! Дара я оплю (СНИМКИ)

 

 

Новата песен на младата и надарена Тита в дует с рапъра Боро Първи „Задната седалка“ предизвика скандал с клипа и текста и за броени часове събра над 250 хиляди гледания и стотици коментари в най-известния музикален канал, видя HotArena.

 

Сексапилната Тита този път не е оставила почти нищо на въображението, във видеото размята пищна гръд и радва окото и на мъже, и на жени.

 

Изпълнителката не само пъчи прелестите си, но и ги възпява в провокативни рими: „Аз не съм със теб, аз съм едни гърди напред. Мойте муцита танцуват, все едно че са балет. И се пляскат, и се шляшпат като джапанки в асфалт. Не спират да ни дъвчат имената – жилибон. Хейтъри ще кажат, че е силикон“, цитира „България Днес“.

 

Хейтърите не закъсняха, разбира се, и бързо разпънаха горещата блондинка на кръст. Една от първите, които упрекна Тита за разкрепостено поведение и творчество, е именно една от най-големите й конкурентки Дара.

 

Да пееш к‘во се случва с циците ти – не звучи  добре“, написа другата поп сензация на българската сцена в профила си в Инстаграм.

 

Потребители на най-модерната социална мрежа изтъкнаха, че не разбират защо Дара обвинява Тита в пошлост, след като самата тя също има доста какво да покаже от деколтето.