Луната е във Везни – ако сте кардинален знак (Овен, Рак, Везни, Козирог) пазете се от необмислени действия и конфликти!

 

 

Създаването на ред, но по-скоро чрез приятни взаимодействия с другите и естетика в нашата среда е на дневен ред. Луната е във Везни до 27.01.2019 г. и ние сме склонни да решаваме

проблемите чрез дипломация като сме в състояние да оставим настрана собствените си емоции, за да постигнем мира, който пожелаем. Сега тенденцията е да се избегнат преките конфронтации. Решенията не идват лесно.

Гледането на двете страни в дадена ситуация е основната причина за колебание. Страхът от загуба на одобрението на другите е другата.

Луната в Везни обикновено подкрепя следните дейности: Въпроси за взаимоотношения и партньорства, дейности, включващи работа в екип и сътрудничество, дейности, включващи самоанализ, дейности, свързани с красотата.

26-ти януари, събота  може да се каже, че ще бъде енергийно натоварен ден. По-сензитивните от нас могат да чувстват напрежението във въздуха. От една страна Луната образува аспекти едновременно с Юпитер и Сатурн и това може да ни раздвоява като решения и намерения как да постъпим в определена ситуация – да се ограничим и заземим или да си дадем пълна свобода и размах на действията.

И двата подхода имат своята давност, но съобразени един с друг – да се фокусираме и лимитираме в едно конкретно нещо, към което да приложим широта на възгледите и начина ни на мислене, за да намерим най-верния и точен подход за реализация. Този момент ще ни даде възможност да отсеем най-същественото и да го погледнем отстрани, в цялост, намирайки най-ползотворния начин да постигнем целта си!

Желанието ни бързо да се случват нещата, както и вътрешното напрежение днес ще се усилва поради точната опозиция на Луната към Марс. Пазете се от конфликти! На фона на 19-ти лунен ден е добре да бъдем сдържани в емоциите, изказванията и реакциите си спрямо другите. Добре е деня да прекараме в кръга на най-близките ни хора, ако имаме тази възможност. Ако ли не, просто да не се поддаваме на външни провокации.

Тези от вас, които са с кардинален знак (Овен, Рак, Везни, Козирог), са по-засегнати от всеки друг В днешния ден ще видим Сатурн за първи път от четиридесет дни, така че малко или много аз вярвам, че това ще ни подейства заземяващо и ще ни предпази от недообмислени действия и постъпки!

Определено квадратът му с Луната ще ни повлия по-скоро позитивно и успокояващо страстите и желанието да прибързваме в действията. В тези дни имаме възможността да поставим тази основа в живота си, която искаме да градите в следващата една година! Още повече, че случващото сега е в пряка връзка с нашата съдба – в близост до две затъмнения, а и с Луна в квадрат с Лунните възли.

На 27-ми  сутринта е точната опозиция на Луната с Уран, след което Луната ще бъде без курс до 9:30ч. Под енергетиката на планетата на новото, промяната и на „виждането“, както и повлияни от 20-ти лунен ден, вече можем да придобием по-ясна визия за това какво искаме от живота и кой е най-верния път към него!