Плеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции (СНИМКИ)

 

Мис Плеймейт – Нора Недкова-Всички днес се питат откъде се появи това момиче и защо е известно.

Участието в предаването бе едно от първите по рода си за Нора. Като ново лице в средите на популярните и известните тя трябваше да покаже същността си на света. И макар да го направи, остави след себе си лош послевкус.

Недкова успя да вбеси зрителите с поведението си. Изказвания от типа на Макароните са за простолюдието и Аз съм дама, ще закъснявам колкото си искам, не се понравиха на никого.

Плеймейтката, която твърди, че живее в лукс благодарение на баща си, който бил варненски бизнесмен, буквално втрещи с поведението ѝ. Класата ѝ бе поставена под въпрос и от коафьора Валентин Кулагин, който не ѝ остана длъжен. Вижте снимките ѝ преди пластичните операции в нашата галерия.

След всичко, което зрителите видяха, Недкова изрази и своето мнение относно скандалните кадри в социалните мрежи. Представяме ви го без редакторска намеса:

Сега аз искам да изкажа моето възмущение! Жалко е как едно предаване манипулира зрителя. Жалко е, че в България хората си вадят изводи от монтирани 40 мин.откаcи! Много неща, които се случиха и казаха, както в моята, така и в други вечери, не са показани. Провокациите, скандалите и невъздържаното поведение на един от участниците, а акцентът е поставен върху отделни, умишлено орязани моменти, които ме представят в светлина, далеч неотговаряща на същността ми.

Защото само аз и екипа знаем какво се случи вдействителност. Знам как бяхме барикадирани в дома му след неговата вечер, до ранните часове. Как този човек унижаваше мен, Люси, Алфредо и целият екип на шоуто със епитети.Как за моята вечер никой не беше спал и как станахме жертви на един психопат.Радвам се, че на края на вечерта ми, аз взех най-правилното и инстинктивно решение, да стигна до саморазправа! ЗАЩОТО С ТАКИВА ХОРА СТАВА, САМО С БОЙ! ! ! ! МАЛКО ТИ Е КУЛАГИН!!!

Резултат с изображение за Плеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции (СНИМКИ)

 

Плеймейтката Нора Недкова е неузнаваема на тази снимка

Плеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции

 

Нора Недкова плаши преди операциите