Родна фолк звезда с разтърсваща изповед към дъщеря си

 

 

Десислава Георгиева, позната повече като фолк певицата Джорджия, се върна назад в спомените си и публикува в социалната мрежа разтърсващо послание към дъщеря си Алиа.

Поводът за трогателната изповед беше рожденият ден на момичето.

Майката реши да я поздрави и да ѝ даде някои съвети за живота и бъдещето.

Ето какво написа Джорджия:

Колко бързо лети времето… Сякаш беше вчера, когато се появи на бял свят. Спомням си момента, когато те погледнах за първи път, ако знаеш само как се разтуптя сърцето ми… Държах те в ръцете си, а ти беше толкова малка, крехка и съвършена. Спомням си как растеше всеки изминал ден, първите ти думички, първите ти стъпки, първият учебен ден. Да, времето лети бързо, но за мен винаги ще си останеш моята малка дъщеря! Ще видиш, че светът е един маскарад и много хора около теб ще сменят маските си.
Ти не бъди като тях! Вярвай в себе си, малката ми! Никога не се отказвай от мечтите и целите си. Винаги ти го казвам и го запомни: Няма невъзможни неща! И накрая, но не на последно място ще ти кажа за любовта. Тя съществува, има я навсякъде около нас. Намери я, прегърни я и не я изпускай, пази я! Няма по-хубаво нещо на света от това да си обичан и да обичаш. Да, преди да я откриеш ще те разочароват, нараняват и разплакват много пъти.
Поплачи си, не повече от 3 дни, толкова се страда за мъж, повече не заслужава, щом те е разплакал, значи не е твоят човек! Защото твоят мъж трябва да те кара да летиш, да се усмихваш без причина. Да те разтреперва и стопля само с поглед…… Той ще се появи дъще някой ден, бъди търпелива, чакай го. Може да минат години, много нещастни любови, но това е животът. Иска да опиташ от всичко, да видиш всичко и да се научиш да различаваш истинското от фалшивото… И тогава малка моя, влюби се лудо, глупаво до болка! Но влюби се в този, който не с думи, а с действия ти говори, не с очи ти говори, а със сърцето! Любовта е прекрасна. Тя е радост, болка, компромис, саможертва, но си струва!