Две враждуващи звезди се бият за място в „Като две капки вода“

 

 

След като стана ясно, че забавното шоу „Като две капки вода“ се завръща, започнаха спекулации за предполагаемите участници. Някои сами се предлагат на продуцентите и обещават невиждано шоу.

Факт е, че това е единственото предаване, от което излизаш с положителен образ. Дори Златка Райкова успя да излъска скандалния си имидж, който по-късно във „ВИП Брадър“ отново срина със земята.

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е един от сигурните участници. Той е от звездите, които сами се предложили на продуцентите срещу скромен хонорар. От продукцията убеждават и Тита да се включи, която не е толкова добра в имитациите, но ще разчита на гласа си.

Луда надпревара тече и между двама враждуващи гримьори, станали популярни в псоледните месеци. Цецо Андреев и Валентин Кулагин също имат мераци за имитаторското шоу. Първият показа във „ВИП Брадър“, че му се отдава да имитира, макар да си личи, че по пеене е бил двойкар.

Неговият колега Валетин Кулагин, с когото враждуват открито, също  потенциален участник в „Капките“. Той открито заявил, че ще им вдигне рейтинга с такова шоу, за каквото дори не са сънували. И като нищо ще го направи, след като изнесе цял сезон на „Брадъра“ на плещите си.

Двамата с четките обаче имали категорично изискване другият да не бъде част от шоуто, което провалило първоначалния замисъл на екипа да ги сблъска в предаването и покрай скандалите им зад кулисите да си вдигнат рейтинга.

Водещи отново ще са успешният тандем Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, но все още се водят преговори с журито. Феновете на шоуто искрено се надяват Маги Халваджиян да замени старите муцини на оценяващите. Върви голяма дискусия за отстранявате на Фънки, който бил най-отрицателното нещо за шоуто.