Криско пробил с лъжа, наливал малолетни с алкохол

 

 

Пътят към славата и големите пари не е никак лесен. Сегашните ни звезди са минали през какво ли не, за да стигнат там, където винаги са си мечтали. Рапърът Криско не се срамува, че в тийнейджърските си години е бачкал като барман. Проявил габровския си манталитет и бързо спечелил голяма сума пари с лъжа. 

Първата работа на Криско е като барман на морето в комплекс край Дюни. За негово голямо съжаление всичко било ол инклузив и той нямал допир до пари. Рачитал изцяло на заплатата, която не била особено задоволителна.

Започнали обаче да го пращат и нощни смени в дискотеката. Там бизнесът проговорил в него. Заведението не сервирало алкохол на лица под 18 години, а основните посетители били именно под тази възрастова граница. Основно чужденци. Тогава изпълнителят на „Базука“ се изхитрил и казал на малките, че ще им сипва по 30-40 грама алкохол в чашата със сок но това ще им струва 10-20 евро. Така Криско завъртял доходоносен бизнес и на всяко питие взимап пари отгоре. За една веечер изкарвал повече от месечната си заплата.