Начало ТОП Статии Любовница се появи на сватбата на измамилия я Ромео, облечена в булчинска...

Любовница се появи на сватбата на измамилия я Ромео, облечена в булчинска рокля ВИДЕО

 

 

Видео от сватба, на която внезапно се появяват две булки, се разпространява със светкавична скорост в социалните мрежи. Необичайната случка се разиграла в Южна Африка, а младоженецът бил на ръба на инфаркта.

На сватбата изведнъж се появява жена, която се оказало, че е любовница на младоженеца. Той пък, облечен в смокинг, отчаяно се опитва да я успокои, докато истинската булка стои като парализирана в залата. На сватбата настъпва истински хаос, за който допринасят крещящите и възмутени гости. Други пък веднага вадят телефона да снимат комичната сцена.

Туитър потребителят @nkokhi е споделил клипа през юни миналата година, но сега внезапно той набра огромна скорост с над 600 000 гледания и над 6000 споделяния, пише „Индипендънт“, цитиран от Блиц.

Не е ясно когато къде точно е заснето видеото. Вижда се, обаче, как любовницата в бяло се опитва да обясни на булката какъв всъщност е мъжът, за когото ще се жени. В един момент шаферка с ярко розова рокля се опитва да отдели любовницата от младоженеца, но н не успява.

Коментарите под клипа варират от шок и подигравка до догадки как човек би реагирал в подобна ситуация. „Любовницата на младоженеца се появява на неговата сватба, облечена като булка? Какво бихте направили, дами? Все пак ще се омъжите за него?“, пита жена. „Надявам се, че всеки мъж, който изневерява, ще си намери точно такава любовница“, „кълне“ друга. „Как така главната мацка все още стои там и чака сватбата да продължи? Как така никой от приятелите и семейството не млъква? Кой по дяваолите крещи одобрително“, пита трета. „Чудя се какви с какви ли лъжи ще се опита той да залъже годеницата си след това“, чуди се потребител на Туитър.

 

 

 

error: Content is protected !!