Михаил Билалов посече безмилостно бивш емигрант

 

 

Актьорът Михаил Билалов, който успешно влиза и в ролята на тв водещ на шоуто „Стани богат”, показа другото си лице. В едно от последните издания на шоуто, което се излъчва в ефира на БНТ, актьорът, който привидно не дава вид на човек, който притеснява участниците си, посече безмилостно бивш емигрант, с когото, преди началото на снимките, провел дълъг разговор.

„Той е чудесен пример в живота. Надявам се да стане такъв и в „Стани богат”, така представи Билалов софиянецът Филип Йотов, който е работил дълго време като стюард във влакове в Австрия.

„Срещал съм хора от цял свят. Едно момиче от Афганистан, което беше избягало от родителите си, защото те са искали да я продадат на човек за женитба, а тя беше само на 12 години. Срещнах и президента на Австрия — разпознах го, докато разнасях вестници в бизнес класата във влака. Върнах се в България, защото мисля, че нашата страна има нужда от млади хора. И колкото повече млади хора има, толкова по-добре за нашето бъдеще. Наистина съм притеснен от темповете, с които младите хора напускат България, притиснати от социално-икономически условия. Върнах се чисто егоистично, защото обичам България и тя е моята родина”, разказа участникът.

И въпреки че неведнъж сме виждали как водещият подсказва индиректно на участника, напомняйки му за вариантите, с които разполага в моментната ситуация, в този случай за изумление на публиката — това не се случи.

На въпрос „Кои държави споделят челното място по интернет свобода за 2017 и 2018 г. според доклада на „Фрийдъм хаус”, Филип първоначално се поколеба, но след това реши да заложи на „България и Румъния”. За негово съжаление верният отговор се оказаха „Естония и Исландия”.