Свещ, изпълняваща желания – всичко за ритуала, неговата магия и как да го направим

 

 

Вярвате ли, че на този свят има неща, които не се поддават на рационално обяснение и мислене? Та нали всеки ден светът ни учудва със своите чудеса и ставаме свидетели на невъзможното!

Днес ще ви разкажем за един ритуал за сбъдване на желания , практикуван още в миналото. Дали ще повярвате или не, зависи само от вас, но няма да навреди и да опитате – кой знае, може пък да станете свидетели на вашето лично чудо?

Магията на свещта  се счита за най-силна за изпълнение на желанията . Този ритуал за сбъдване на желания  ви позволява да направите почти всяка мечта реалност. Въпреки това, преди да започнете да го провеждате, уверете се, че няма да го прекъсвате през следващите седем дни.

Ако не сте сигурни, по-добре е ритуалът да се отложи до точния момент.

Вземете обикновена църковна свещ. Разделете я на 7 равни части, като нанесете върху нея с маркер 6 маркиращи линии – по една за всеки от дните на ритуала. След това вземете малко парче хартия и напишете на него съкровеното си желание със същия маркер, с който сте маркирали свещта. Поставете листа под свещта в свещник. Запалете фитила, погледнете стабилния пламък и помислете за желанието си, без да откъсвате очите си от пламъка. Опитайте се напълно да се отдадете на тази мисъл и да усетите ярките емоции от факта, че мечтите ви вече са започнали да се изпълняват. Изчакайте, докато свещта изгори до първата маркирана линия, без да преставате да мислите за желанието си.

В следващите шест дни ритуалът трябва да се повтори. На последния, седмия ден, листът хартия с желанието трябва да бъде изваден изпод свещта и да се запали с последната й част. Изчакайте, докато листът изгори напълно, и остане само пепел. Тя трябва да бъде събрана и изхвърлена през прозореца.