Седмичен хороскоп на Алена-Нови възможности за Лъв, ползи и стабилност за Везни, Стрелец-Преодоляване на препятствия

 

 

Очаква ни една нова изпълнена с емоции седмица, в която няколко то зодиите ще имат наистина осезаем успех, сравнено с останалите и ще се радват на почитанието на близките и приятелите.

Трудности ще изпита една от зодиите, но те няма да бъдет непреодолими и ще изникнат нови възможности към средата на седмицата.

Сигурно е, че повечето зодии ще имат напрегната седмица и ще впрягат сили в ежедневните задачи и грижите за семейството. Ето какво предсказва седмичния хороскоп на Алена , поместен във вестник „Уикенд“.

Овен Още с настъпването на идната седмица избягвайте да предприемате ходове, които биха могли на работното ви място и в материален план да изложат на сериозен риск стабилността ви. Колкото по-адекватно реагирате на това, което се случва около вас, толкова по-добри резултати ще постигнете.

Телец В материално отношение се стремете да бъдете по-пестеливи. До средата на периода избягвайте да изпробвате късмета си в материалната сфера. Иначе рискувате да останете разочаровани от крайните резултати. Погрижете се да изпълните текущите задължения на работното си място.

Близнаци Още на 27-28 януари ще се създаде възможност да уточните редица детайли около въпроси, които ви вълнуват в последно време. Моментът ще се окаже значим в лично отношение. Около средата на седмицата е важно да се насочите към търсене и намиране на информацията, която би могла да ви бъде от полза.

Рак През първия делничен ден се погрижете да изпълните текущите си делови ангажименти. Помислете по какъв начин цялостно да подобрите положението си в професионалната сфера. Дори и да се сблъскате с трудности, важно е да се заемете с реализацията на тези свои инициативи.

Лъв В началото на седмицата ще се открие възможност да уточните редица въпроси, с които напоследък не сте се занимавали поради липса на достатъчно време. До средата на периода много от вас ще получат заслужено признание за работата си. Подкрепяйте безрезервно човека до себе си.

Дева Обмислете добре стратегията, която възнамерявате да следвате през идващите седмици. Не позволявайте случайността да направлява хода на развитието на важните за вас инициативи. Вярвайте повече в себе си. До средата на периода намалете до минимум излишните разходи.

Везни В началото на периода не се колебайте да предприемете ходове, които биха могли да ви гарантират стабилност в служебен и в материален план. Погрижете се да изпълните собствените си задачи, това ще ви осигури лично спокойствие. До средата на седмицата ентусиазмът ви може да ви донесе значителни ползи.

Скорпион През идната седмица се стремете така да разпределите времето си за изпълнение на текущите задължения, че да разполагате с повече часове за отдих. Опитайте се сред приятели и познати да намерите съмишленици. Обмислете стратегията, която ще следвате в професионалната сфера.

Стрелец Възможно е на работното ви вясто да преодолеете някои затруднения. Постигнатото от вас ще има позитивно отражение върху живота ви занапред. Постарайте се да си създадете обективна представа за заобикалящата ви действителност. В края на седмицата ще се справите с редица непредвидени проблеми.

Козирог В началото на седмицата не поемайте ангажименти, които не знаете дали бихте могли да изпълните. Избягвайте да правите каквито и да било промени в последния момент. Не се колебайте решително да се изправите срещу изпречелите се на пътя ви неприятели и така ще заздравети вашата стабилност.

Водолей Оценете обективно преимуществата, които ви открояваха пред другите през изминалите дни. Така ще съумеете да преодолеете предизвикателствата, пред които се изправяте на този етап. За да постигнете желаното, използвайте придобитите от вас знания и умения.

Риби Погрижете се да реализирате деловите си начинания, както предварително сте ги планирали. В случай че сте изправени пред разрешаването на определени проблеми, то обезателно се съобразявайте с обстоятелствата. Около средата на периода покажете умението си да постигате желаното в професионалната сфера.