ШОК! Щерката на Глория удари дъното, ето как

 

 

Симона Загорова окончателно се е отказала от диетите! Дъщерята на Глория от малка била свикнала да я подлагат на глад. Амбициозната ѝ майка години наред следяла всяка калория, която момичето поглъщало, тъй като виждала, че има склонност към пълнеене и не искала да изпуска нещата от контрол.

До скоро фолк иконата успяваше да удържа апетита на своята наследница. В последните месеци обаче Симона Загорова решила да се „еманципира” от своята властна майка и обявила, че ще яде колкото иска, пише „Уикенд“.

Резултатът е рязко напълняване, заради което младата певица е остро критикувана от медии и фенове. Въпреки това обаче тя не се отказвала от решението си да се храни както иска и твърдо отказвала да мине на диета. Предпочита да се вталява с фотошоп, пише HotArena.net.

Припомняме, че и самата Глория беше доста пухкава на младини. Стигна се дотам, че постоянно я осмиваха по забавните предавания и това я накара да вземе мерки.

За разлика от майка си обаче, Симона Загорова не била фен на пластичната хирургия. Тя нямала намерение да се подлага на липосукция и други подобни процедури.

Мони била по-различна от Глория в това отношение и много не й пукало как я възприемат мъжете. „Ако не ме харесва такава, каквато съм, значи не е моят човек.“, разправяла младата певица пред приятелките си.