Анелия направи голямо разкритие, ето какво

 

 

Анелия е сред топзвездите в попфолка. Певицата признава, че е твърде ангажирана с работа, което я радва. „ Прави ми впечатление, че моите приятелки, които дори нямат толкова възможности, живеят много повече от мен. Аз не мога да си харча парите, аз само работя.

Но пък ми е толкова хубаво, когато видя семейството си, че имат всичко, че им е топличко и приятно, че правя някои неща за тях. Това не означава, че не се глезя, но на празници, а и по-голямата част от живота ни е работа, но ние си обичаме работата“, разкрива тя. Все пак успява да построи мечтан дом, за който вече писахме.

Актуалната звезда споделя, че заради професионалните си цели не е успяла да почива през януари вече две години, но е категорична: „Казала съм си, че от другата година всеки януари месец това ще ми е начин на живот”. Определя себе си като работохолик и динамичен човек. Занимава се с много неща и извън професионалните си ангажименти и почти не й остава време да се отдаде на живота.

Междувременно пайнерката пусна нова песен – баладата „Сърцето ми“. С композитора Ави Бенеди са измислили игра за почитателите си. Те очакват феновете им да запишат видеа как пеят върху синбека на парчето. Трите най-добри изпълнения ще получават шанс за среща с двете звезди.