Жестоко убийство! Стриптийзьорка разстреля любовника си

 

 

Аптекарски бос реши да прекрати 4-годишната си връзка с палава стриптийзьорка и се прости с живота си.

Според обвинението, 34-годишната танцьорка Дженифър Морис от Пенсилвания е застреляла 64-годишния си любовник, след като последният решил да сложи край на отношенията им. Майкъл Мак Ню, който въртял успешен бизнес с лекарства, е открит мъртъв в дома си през август миналата година. Той се запознал с Дженифър през 2013 година в стриптийз клуб. Бизнесменът толкова много харесал танцьорката, че веднага я взел под крилото си.

Връзката им продължила 4 години, докато бизнесменът не решил да я прекрати. Малко преди трагедията, той изпратил на танцьорката съобщение, в което я заплашва, а тя на свой ред обещава да го изкорми. В съда от обвинението заявиха, че момичето е застреляло благодетеля си между очите, след което избягало от местопрестъплението. Малко по-късно обаче се върнало, за да заличи следите и да представи случая като въоръжен грабеж.

Защитата на Морис пък твърди, че изстрелът е бил случаен и е произведен по време на спречкването между бившите любовници. Ако Дженифър Морис бъде призната за виновна, ще влезе в затвора за убийство, кражба с взлом, незаконно използване на оръжие и фалшифициране на веществени доказателства.

 

Жестоко убийство! Стриптийзьорка разстреля любовника си