Зловеща изповед: Той ме изнасили, докато майка му седеше пред вратата и нареждаше какво да прави (СНИМКИ)

 

 

За повечето жени сватбата е един от най-щастливите мигове в живота им. За Съни Ейнджъл тя е истински кошмар.

Тя е принудена от родителите си да се омъжи за мъж, когото никога не е виждала, който я изнасилва брутално в първата им брачна нощ, докато майка му е пред вратата и му нарежда какво да прави.

Съни е на 40 години и живее в Съри. Тя е една от приблизително 8000 момичета във Великобритания, принудени насила да сключат брак. Младата жена намира едва години по-късно да разкаже за преживяванията си.

Когато Съни навършва 20 години, родителите й избират мъж, това е Аджай. В началото мъжът й пише любовни писма и обещава да я гледа като принцеса.

Едва след сключване на брака Съни разбира, че съпругът й е със забавено развитие и не е в състояние нито да чете, нито да пише, а въпросните писма са били изпращани от майка му.

Съни е била възпитана като индус от родителите си, които също са се взели чрез уреден брак. Когато започват да планират сватбата й, те пускат обява в три хиндуистки сайта, където описват височината, теглото и дори гръдната й обиколка.

„Аз нямах думата в нищо, те правеха всичко, мисля, че искаха да се отърват от мен“, твърди Съни.
Именно през един от тези сайтове попадат на Аджай, по онова време – 25-годишен. Той започва да й изпраща любовни писма и родителите решават, че ще се спрат на него.

Съни си спомня, че се е чувствала като на погребение на сватбения си ден през май 1999 г.

Церемонията се състояла през 500 души в хиндуистки храм. През цялото време тя не усещала Аджай като мъжа, изпращал любовните писма, струвал й се някак си отдалечен, дори незаинтересован от това, което става около него.

Най-страшното настъпва по време на първата брачна нощ. Съни е имала предишни преживявания с мъж, опитвал се да я насили. Затова молила Аджай да бъде по-внимателен, но той изглеждал така, сякаш изобщо не я чува.

„Той ме изнасили, докато майка му беше отвън пред вратата и му нареждаше какво да прави. Каза, че трябва да ми свали дрехите и да ме удари, ако се съпротивлявам. Можех да видя в очите му, че не иска да ме изнасили или да ме удря. Изглеждаше уплашен и знаеше, че ме боли, но и не смееше да не се подчини на майка си. Чувствах се ужасно, защото родителите ми бяха избрали моя изнасилвач“, спомня си с ужас Съни.

Когато всичко свършило, Аджай казал на майка си: „Направих всичко, както каза, мога ли вече да получа шоколад?“

„Майка му дори го принуди да гледат заедно порно, за да го научи как да прави секс. Правеха това в продължение на часове. Каза му, че иска внук, а след това стоеше пред вратата всеки път, когато той трябваше да прави секс с мен. Той дори не искаше да го виждам гол, беше толкова уплашен“, разказва Съни.

Тя разбира, че мъжът й на практика е със съзнанието на дете. Той прекарвал часове наред на пода, играейки си с пластмасови войничета. Дори и до тоалетната не ходел, без да попита майка си.

Скоро след сватбата майката на Аджай започнала да злоупотребява със Съни, за да изтръгне 10 000 паунда и един мерцедес от родителите й като зестра.

Както родителите й отказали да ги дадат, започнала да издевателства над снаха си физически.

Четири месеца след сватбата се стига дотам, че свекървата забранява на Съни да се храни и накрая тя припада. Едва тогава родителите й идват на посещение и виждат, че бракът не е това, което са очаквали за дъщеря си.

„Отведоха ме в дома си, но трябваше да чакам една година по британското законодателство, преди да мога да се разведа. Членовете на моята общност ме избягваха, тъй като разводът беше неодобрен“, казва тя.

Съни е написала книга за преживяванията си – „Wings“, която е публикувана през юли 2017 г. В момента работи по продължението.