Ето какво прави Алекс след смъртта на Ласкин СНИМКИ

 

 

Александра Сърчаджиева полага всички възможни усилия, за да продължи напред след смъртта на Иван Ласкин.

Тя и дъщеричката й от покойния артист са напълнили огромен плик с играчки от магазин на партерния етаж в търговския център. Сърчаджиева по всякакъв начин се опитва да разведри детето си от скръбта. „Алекс нямаше грим. Лицето й не бе никак ведро, но си личи, че се държи заради София. Момиченцето обаче пък се усмихваше заради новата си придобивка“, споделя читателят. Двете напуснали магазина и се отправили в неизвестна посока явно към друг търговски обект.

Въпреки червеното си яке Сърчаджиева не е свалила траура. Под него се подавали черни дрехи, които пък са в синхрон с меланхоличната емоция, изписана на лицето й.

Иван Ласкин почина на Богоявление – 6 януари, след като прекара доста време в болница, чакайки за чернодробна трансплантация. На поклонението пред тленните му останки дойдоха много известни личности и приятели на артистът, който бе известен с острия си ум, злия си език и големия си талант. След смъртта му Алекс остава сама, заедно с детето си. Майка й – Пепа Николова, почина преди години, а баща й – Йосиф Сърчаджиев не желае да има общо с нея, освен фамилното им име.

Актрисата не е отменила нито едно от участията си в театъра. Публиката я аплодира шумно след всяко представление, за да й даде сила да продължи напред, колкото и да боли.

 

Ето какво прави Алекс след смъртта на Ласкин СНИМКИ

 

Ето какво прави Алекс след смъртта на Ласкин СНИМКИ