Кейт Мидълтън направи искрена и шокираща изповед СНИМКИ

 

Малко преди това пък принц Чарлз направи шокиращи признания за внучетата си – принцеса Шарлот и принц Джордж.

Не бе отдавна моментът, в който целият свят изтръпна, а причината бе нещо, което се случи с малката принцеса за първи път.

За изненада на всички сега самата Кейт направи шокиращи признания, свързани с трите й деца, които имат с принц Уилям – Джордж, Шарлот и Луи.

През изминалата седмица херцогинята Кеймбридж посети центъра на организацията Family Action („Семейна дейност”), която помага на семействата в неравностойно положение и децата в риск.

Кейт Мидълтън разговаря за родителството. И въпреки че съпругата на принц Уилям има верен помощник в двореца – сестрата Мария Тереза, която се грижи за петгодишния принц Джордж, тригодишната принцеса Шарлот и деветмесечния принц Луис, майката призна, че все още й е трудно да се справя с трите си деца.

„Толкова е трудно. През първата година от живота на бебето получавате много подкрепа, а изненадващо след тогава оставате сами. Всички майки преминаваме през една и съща борба”, призна херцогинята.

След тази среща събеседниците на Кейт споделиха своите впечатления за нея. Според тях е лесно да се общува с херцогинята.

„Когато влезе в стаята, всички чувстваха, че тя е наш приятел. Тя беше много хубава, слушаше внимателно и когато някои от нас се срамуваха от емоциите си, тя призова да бъдем смели и да не се страхуваме да разкажем историята си. Тя беше наистина състрадателна. Бях притеснен как трябва да направя реверанс, как да се обърна към нея … Но когато тя седна до мен, кралският ореол изчезна някъде”, припомни и 46-годишната Даун Даун за запознаването й с херцогинята.

„Кейт слушаше историите на младите социални работници и самите родители, които изпитват затруднение с отглеждането на децата си. Тя беше много приятелски настроена, отворена и мила. Така направи, че всички да се чувстваме комфортно”, спомнят си останалите хора, запознали се със съпругата на британския принц.