Осъдиха най-младата педофилка в историята на Великобритания!

 

 

Софи Елмс, която в момента е на 18 години, е признала за ужасните си сексуални посегателства срещу малки деца на две и три годинки. Дългият списък от 16 обвинения, които включват проникване, сексуално насилие, заснемане и разпространение на неприлични снимки на деца.

Тийнейджърката от Суиндон е извършила сексуалните атаките след като с нея се е свързал Дейвид Гиъринг, който я е подтикнал към тормоза над деца и я е накарал да му изпрати снимки с гаврите, които им прави.  Елмс е работила в близката клиника когато е била обвинена в престъпленията,  Софи Елмс е направила пълни самопризнания през декември 2017, когато е била едва на 16.

Вече ще може да излежи присъдата си от 7 години, тъй като е пълнолетна.  Дейвид Гиъргинг също е направил признания. Той е разкрил, че момичето е имало ниско самочувствие и посегателствата са я карали да се чувства по-добре.

„Елмс е само на 18 години и това я прави най-младата жена в страната, която някога е била обвинявана в подобен тип престъпление. Тя е учила за детегледачка, за да може в бъдеще да бъде близо около малки деца“, споделя детективът, който работи по случая й.