Горещо! Разкриха още един от участниците в „Капките“ СНИМКА

 

 

„Като две капки вода“ се завръща в ефира на Нова телевизия в края на февруари. Безспорно това е най-позитивното предаване на родна земя, което се радва и на значителен рейтинг.

А феновете на шоуто отсега любопитстват кои са звездите, които са се съгласили в продължение на няколко месеца да влизат в чужди кожи и да имитират наши и световни звезди.

Понеже е единственото положително предаване в родния ефир го прави и любомо за участие на родните звезди. Вече ви съобщихме за гримьорите Валентин Кулагин и Цецо Андреев, които драпат за участие в продукцията на Маги Халваджиян. За предполагаеми участници се спрягат Константин Тредафилов, по-известен като Папи Ханс, тийнсензацията Тита и актрисата Ани Михайлова.

Продуцентите на шоуто се опитват да примамят и силиконката Джулиана Гани, която на финала на „ВИП Брадър“ показа завидни певчески заложби с дуета си с фолкпевицата Анелия. Успя да впечатли екипа на шоуто, които веднага я прибавили към списъка с потенциални участници.

Гани е достатъчно провокативна, което допълнително гарантира за високия рейтинг на шоуто. Точно така стана и покрай участието на Златка Райкова в миналия сезон, когато успя да изуми всички с певческия и артистичния си талант, пише блиц. Сега от „Капките“ искат за пореден път да вкарат човек от шоубизнеса, който обаче няма нищо общо с музикалния и атристичния свят, който обаче да се бори с таланти от тази сфера.