Пътешественик във времето твърди, че брекзит няма да се случи

 

 

 

Британски пътешественик във времето твърди, че брекзит няма да има и Великобритания ще остане част от европейското семейство, пише Daily Mirror.

Потребителят Noah the Time Traveller (Ноа, който пътува във времето) поддържа Youtube канала ApexTV, посветен на различни паранормални изследвания и пътешествия във вековете.

Той твърди, че идва от 2030 година и в последното си видео разкрива подробности за изхода от трудната ситуация, в която се намират управляващите в Лондон.

Новините обаче не са добри са 52-а процента от британците, които гласуваха за напускането на Европейския съюз. Според Ноа след 11 години Великобритания отново ще е част от Общността и то под формата на регион в новата европейска супердържава.

Темпоралният пътешественик обяснява, че през 2030 година „Великобритания, Германия, Дания, Испания, Франция и всички останали държави от ЕС ще се обединят в една голяма държава“.

Ноа казва още, че в близко бъдеще ще се появи обща глобална валута, която ще замени британския паунд. Според него общият брой на паричните единици в света ще намалее и ще останат само няколко големи и влиятелни супервалути.

Според Ноа във времето, от което той идва, най-големите проблеми на човечеството, а и на Великобритания, ще са свързани с глобалното затопляне, климатичните промени и свръхпопулацията в големите градове.

Пътешественикът споменава и точната година, в която извънземните ще кацнат на Острова – 2028 г., като предупреждава сънародниците си да бъдат готови за това.

Инопланетяните щели да се срещнат с министър-председателя на Великобритания и да донесат просперитет и мир в Обединеното кралство. За съжаление, Ноа не споменава името на бъдещия британски премиер, но уточнява, че на трона ще стои принц, а не настоящата кралица Елизабет II.