Начало Новините днес Скандално! Стайков се дрогирал, преди да излезе от нелегалност

Скандално! Стайков се дрогирал, преди да излезе от нелегалност

 

Синът на арестувания алкохолен бос Миньо Стайков – Стайко, се е напушил с трева, преди да излезе от нелегалност и да изненада с твърдението, че е бил отвлечен, пише „Телеграф“. Този извод прави разследващият екип по случая, след като са излезли медицинските изследвания на задържания. Те показват, че в кръвта на 29-годишния мъж, издирван 5 месеца от Интерпол, има следи от марихуана. Междувременно противоречивите ситуации около милионерския син продължиха.

Четирима охранители на Стайков, водени от адвоката му Таков-младши, нахлули в МВР болница, в опит да си го приберат, но били спрени. „Вие го държите тук незаконно“, твърдял защитникът пред служителите на Главна дирекция „Охрана“, докато гардовете стоели отстрани културно до вратата на болничната стая. Въпреки че яките момчета не създавали проблеми, е било извикано подкрепление. Шефът на СДВР Георги Хаджиев обясни вчера, че гардовете са отишли с идеята да поемат охраната му.

Както вече стана ясно, Стайко твърди, че е бил упояван от похитителите си, а по ръцете му имало следи от инжекции. „Ние не сме чували марихуаната да се инжектира“, коментираха полицаи.

error: Content is protected !!