86-годишната булка взриви Интернет не с възрастта си, а с невероятната си рокля (снимки)

 

 

Нагледали сме се на какви ли не Интернет-„звезди“, но тази, за която ще разкажем днес, не се вписва в обичайните рамки. Наскоро тази красива дама встъпи в брак на „крехката“ 86-годишна възраст, но не това буквално взриви социалните мрежи.

Мили Тейлър Морисън просто разби на пух и прах всички предразсъдъци, касаещи възрастните хора. Тя взе за съпруг 85-годишния Харълд Морисън, а повод за всеобщото внимание бе сватбеният й тоалет, който г-жа Морисън измисли сама.

Снимката на красивата дама, за която този брак е втори, бе публикувана в мрежата от нейната внучка.

В публикацията внучката разказва, че баба й сама е измислила сватбената си визия от-до. В младостта си дамата е работила като модел, така че тя е достатъчно близо до света на модата. Най-хубавото е, че жената има перфектен вкус и може да взема правилните модни решения.

Нека видим красивата й рокля.

възрастна булка

Да изглеждаш така на 86 години е просто невероятно.

красива сватбена рокля

Букетът й идеално се вписва във визията.

красива възрастна булка

Ето ги и шаферките.

красива възрастна дама

Мили живяла 41-години с първия си съпруг. Но за зла участ той починал. 24 години след смъртта му тя се решила за втори брак. Вторият й съпруг е стар приятел, който е бил до нея цял живот. Двамата се венчали в град Верона, щата Ню Джърси, САЩ. Внучката на Мили качила снимката на красивата булка във Фейсбук и успяла да събере над 100 хиляди лайка за нула време.

най-възрастната булка

Невероятна е, прилича на кралица.

красива възрастна дама

Под снимката внучката й написала следния коментар: „Баба съвсем наскоро навърши 86, а новият й съпруг ще навърши 86 през декември. Тя бе омъжена за дядо 41 години, но той почина. Всички членове на нашето семейство се надяваме, че тя отново е намерила любовта след почти 25 години! ”

сватбена церемония

Първият танц на „младата“ двойка.

сватбен танц

Щастливата сватбена двойка :сватбена двойка