Известни бг звезди се престрашиха и показаха как са изглеждали преди 10 години

 

 

Как се промениха звездите за 10 години да видим сега, определено на някой времето въобще не се  е отразило, докато на други са като нови хора

„10-годишното предизвикателство“ се превърна в страшна мания. Обхвана редица световни и родни звезди, които без притеснение показаха по какъв начин годините са се отразили на външността им.

Показахме ви няколко светски личности – Димитър Бербатов, Азис, Венета Райкова, Наум Шопов, Дарина Павлова, Дарин Ангелов и Дони Василева, които се включиха в тази световна мания.

Сега е ред на втора звездна порция със звезди и техните стари и нови снимки. А как са се променили за 10 години – можете сами да прецените.

Актьорът Александър Кадиев се включи в предизвикателството и публикува свой колаж с една актуална и една отпреди десет години снимка. Водещият на сутрешния блок на бТВ е променил прическата си и вече се чувства повече мъж с наболата си брада.

На старата снимка е с очила, докато на новата позира без. За съжаление обаче, той продължава да е зависим от своите очила, които от време на време сваля за някоя снимка и после пак качва.

Най-драстична промяна се наблюдава при звездата от „София ден и нощ“ Кристиан Кирилов. Митко от нашумелия сериал не страда от излишно его и показа на хилядите си фенки как е изглеждал преди 10 години.

Определено при него времето е било на негова страна. Сега го виждаме възмажал и с множество татуировки по себе си, докато преди 10 години тъкмо е бил започнал да шари кожата си.

Христо Калоферов е друга голяма звезда, която се впусна в световната мания, нар. „10-годишно предизвикателство“. Неговите приятели в социалните мрежи не спестиха похвалите си, че е все така готин и с чаровна усмивка. Имаше и такива, според които, погледът му преди е бил доста по-лукав“Лукавият и ехидният поглед са нещо толкова яко. А ти явно си го владеел добре“, пишат на стената му във „Фейсбук“ негови приятели.

Голяма промяна във външния вид наблюдаваме и при риалити звездата Борислав Комсийски. Снимката му от 2008 г. предизвика сериозна дискусия в социалните мрежи, а мнозина са на мнение, че това не е той. За 10 години бизнесменът се е променил до неузнаваемост, но определено е станал по-симпатичен. Вероятно за онези години също е бил по модните течения, но към днешна дата изглежда леко нелепо.

Фолкпевицата Мария не остана по-назад от световноизвестните си колежки и също пусна колаж със снимка отпреди 10 години и една сегашна. Миньончето на фолка не е мръднала, само е малко по-слаба. Доколкото ни е известно, тя е запалена по пластичната операция и всякакви разкрасителни процедури. В такъв случай за никога не е изненада вечната й младост.

Още един мъжки сексимвол показа, че годините са просто цифри. Владо Карамазов изпоти фенките си с неостаряващата си красота. И сега, и преди 10 години може да се счита за сексимвол. И макар косите му да са започнали да побеляват, той продължава да присъства в розовите сънища на своите почитателки.

Репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева се е разхубавила изключително много за тези 10 години. „Времето лети неусетно… Най-важното е да запазим сърцето си цяло, обичащо и добро…Без значение предателствата, провалите и мъката, които неизменно са част от живота…Обичта и усмивките са далеч повече“, написа тя в личния си профил във „Фейсбук“. Тези десет години за Методиева са изключително ползотворни. Превърна се в любимо тв лице с най-интересните репортажи, редица корици на светски списания, участие във филм и клипове. /show.blitz.bg