Любов и страст за тези 3 зодии, други 2 – с дебели портфейли

 

 

Овен През този ден е много важно да сте любезни и да се усмихвате. Направете всичко възможно, за да изглеждате приветливи. Резултатът ще ви учуди.

Телец Днес помислете внимателно в какво точно влагате нервите и усилията си и до колко реално е то. Погледнете трезво на ситуацията и преразгледайте приоритети си.

Близнаци През този ден ще постигнете това, което искате. Много е важно обаче да не си правите излишни илюзии и да се спрете на време в празнуването на победата.

Рак През този ден от вас ще се изисква гъвкавост и адаптивност. Правилата са хубаво нещо, но понякога може да се разширяват – не го забравяйте.

Лъв През този ден впрегнете цялата си рационалност. Не позволявайте на нито едно чувство да контролира която и да било ваша стъпка.

Дева През този ден ще бъдете търсен съветник. Не отказвайте на молба за помощ, колкото и да сте заети. Постарайте се да скриете и отегчението си.

Везни Днес ще усетите силна необходимост от почивка. Направете всичко възможно, за да си я осигурите. Това може да бъде повече сън или просто опит да се разтоварите психически.

Скорпион През този ден не подценявайте законите на природата. Бъдете сигурни, че нещата се развиват по най-добрия начин, дори ако това се различава от вашите представи.

Стрелец Това е ден, който да прекарате на тишина и спокойствие. Ако обстоятелствата ви го позволяват останете у дома с изключен телефон и не се изкушавайте от интернет.

Козирог През този ден не изпадайте в излишни подробности и не задавайте прекалено много въпроси. Рискувате да станете досадни и да ви отстранят от важен проект.

Водолей През този ден ще сте в центъра на вниманието, благодарение на ваша блестяща идея. Не изпадайте в прекалени подробности, за да има какво да разкажете в бъдеще.

Риби През този ден ви очаква непредвидена промяна на ситуацията. Всичко ще бъде наред, ако успеете да погледнете далновидно върху нещата.