Покъртителна трагедия! Бащата на убийците Людмил и Марсело се самоуби по зловещ начин

Трагичен инцидент потресе жителите на врачанското село Камено поле. 54-годишният баща на убийците Людмил и Марсело се е самоубил, съобщава „Булнюз“.

Георги Георгиев е намерен от своите роднини в безпомощно състояние в дома си в селото. Уплашените близки веднага извикали линейка, която бързо дошла и спешните медици откарали мъжа в болницата в критично състояние. Там лекарите се опитали да се преборят за живота му, но не успели и той издъхнал.

Според запознати Георги се е нагълтал с антифриз или сода каустик. В последните дни е бил много отчаян, след като жена му го е напуснала. Последният тежък удар за него били присъдите на двамата му сина Людмил и Марсело, които вчера бяха окончателно осъдени за убийството на съселянина им Иван Йотов. Това съвсем сринало Георги и той посегнал на живота си.

Жестоката разправа, довела до смъртта на четиридесет и седемгодишния мъж, е станала вечерта на 11.07.2016 г. Тогава между пострадалия Иван Йотов и сестрата на подсъдимите – Олга Георгиева възникнало спречкване по повод предоставения от нея приемник за цифрова телевизия. Последвало отправяне на обидни думи към Йотов от страна на жената, хвърляне на предмети и блъскане от негова страна.

Скандалът дал повод на Олга да позвъни на тел. 112, за да потърси намеса на органите на МВР, както и на Бърза помощ, поради оплаквания за влошено здравословно състояние.

За случилото се била уведомена майката на Олга.Заедно със синовете си – Людмил (на 20 години) и непълнолетния към онзи момент Марсело, тя тръгнала към дома на Иван с намерението да се саморазправят с него, заради инцидента.

Около 20 часа тримата нахлули в двора на жертвата, като всеки от тях носел дървен кол в ръцете си. Когато ги видял, стопанинът излязъл. Без обяснения двамата подсъдими се нахвърлили върху него. Марсело му нанасял удари с дръжка на мотиката, а брат му – Людмил – с дървен прът.
Пострадалият паднал на земята. Въпреки виковете му, предизвикани от силната болка, братята продължили да му нанасят многобройни удари по главата и цялото тяло.

Едва когато чули гласовете и виковете на съседите на пострадалия, тримата си тръгнали от дома на окървавения Иван, оставайки го в явно безпомощно състояние. След като напуснали местопроизшествието, по пътя за дома си, те изхвърлили през моста на реката един от дървените пръти, с който били нанесени повечето удари.