Преслава си играе със съдбата на Софи Маринова

 

 

 

Софи и Гринго избрали да се оженят на 24 февруари. Оказало се обаче, че кумата й Преслава по това време има ангажименти в Лондон. Така двете се спират на датата 24 март, пише хотарена.

Това обаче може да изиграе лоша шега и да промени съдбата на брачния й живот, защото изборът на ден и месец е много важен за бъдещето на младоженците, коментират астролози.

Софи Маринова споделя, че избрала Преслава да кумува на сватбата й, защото са приятелки отдавна. „Нали сме си заедно, както се казва, от една черга. Знаем си в шоубизнеса какво обичаме, какво не обичаме. Затова избрах нея“.

И разкрива, че е поканила Галена, Азис, Анелия, Глория, Славка Калчева, Мария Илиева, „Куку бенд“.

„Аз съм казала на всички, че ако са на участие, няма да им се сърдя. Но им викам: Да си знаете: поканени сте да си хапнете, да си пийнете и така“, казва пред „24 часа“ певицата.

На 5 февруари Гринго и Софка ще подпишат брака в компанията на шаферки и кумовете, но няма да има църковен брак. Няма да има и меден месец, тъй като графикът на изпълнителката е запълнен за много време напред. „Ние с Гринго сме постоянно заедно, цял живот ще ми е меден месец“, отсича Софка.