Разстърсващо Новолуние във Водолей на 4 февруари! Възползвайте се от тази енергия и направете дългосрочни промени в живота си.

 

 

 

Какво означава новолунието във Водолей ? Приятелствата ще станат първия ви приоритет около новолунието. Всеки ще почувства желание да протегне ръка и да направи планове.

Дори и да не можете да го направите веднага, ще искате да планирате нещо за бъдещето.Новолунието във Водолей ще настъпи на 4 февруари. Той отбелязва началото на един нов цикъл.

Под знака на Водолей приятелството, братството, груповите дейности и проекти, социализирането и новостите ще бъдат на фокус.Нови начала, свързани с някои от тези въпроси или дори всички, са възможни сега. Това е време, в което ние трябва да решаваме проблеми, за които се иска нестандартно мислене.

Погледнете към бъдещето с нова, позитивна и изпълнена с надежда визия. Социализирайте и винаги мислете за нови идеи. Опитайте се да подадете ръка на приятел в нужда и да изразявате платонична любов към тези около вас. Разделяне с миналото – време е за новото

Трябва да дадем почивка на емоциите и страстта си, като развиваме по-дълбока обективност и се отделяме от нещата, които са ни тежали в миналото. Това отделяне и дистанция от навици и неща, към които сме били привързани, ще ни помогне да се отървем от деструктивно поведение, което спира развитието ни.

Ние ще се съживим чрез преживявания, които са нови или просто различни.

С тази могъща енергия на Водолея ще имаме силата да постигаме положителни промени в живота си. Някои от нас трябва да внимават повече в тези аспекти, поради различните обстоятелства в живота на всеки един човек.

 

В момента погледа към бъдещето ни е изключително силен. Особено след период, в който Слънцето бе в невероятно енергично съчетание с Меркурий и Меркурий секстил с Юпитер.

Възползвайте се от тази енергия и направете дългосрочни промени в живота си. За тях ще бъде нужно нестандартно мислене, но веднъж щом започнете да ги осъществявате, те ще бъдат положителни и за вашите близки хора.