Сръбски дядо спечели от лотария, а продавачката се разплака, като разбра за какво ще даде парите…

Продавачка на лотарийни билети от съседна Сърбия сподели история в Tуитър, за която казва, че е „направила деня й, но и я разплакала“.

Тя описа как един дядо е дошъл за печалбата си от лотарията, за което първоначално си е помислил, че е получил много по-малко пари, а когато разбрал какви са печалбите, открил какво ще похарчи с тях.

Днес един дядо дойде да си вземе 19 000 динара от бинго (около 313 лева), но било установено, че наградата е 129 000 динара (2130 лева). Той седна и започна да плаче от щастие с думите „сега мога да вдигна паметник на жена си, тя почина миналата година през май“. Всички плакахме в магазина,“ пише тя.

Освен това тя пише, че дядото останал шокиран от сумата, която е получил.

„Смяташе, че наградата е много по-малка. Радвам се, че го е получил той, а не някой, който е „пълен с пари“. Постоянно идват такива. Той ми каза, че не е знаел как да издигне паметник на годишнината от смъртта на жена си. Тъжно е, нж все пак един отгоре гледа всичко … Вероятно заслужаваше да получи „помощ“. Щеше да е по-хубаво, ако беше жива, да отидат на почивка с тези пари,“  заключи продавачката.