Вижте как Жени Калканджиева попарва нахалниците, уронващи престижа на агенцията й!

 

 

Жени Калканджиева никога не е пестяла онова, което мисли, особено пък, когато фактите и логиката са на нейна страна.

Поредно потвърждение за това се случва съвсем наскоро в социалните мрежи, където неадекватно изказване на форумка буквално извади от равновесие красивата шефка на „Визаж”.

Откакто е начело на популярната модна агенция Жени Калканджиева неведнъж е чувала и най-вече чела какви ли не изказвания за агенцията, а и за самата себе си, и реакцията й винаги е била една и съща – директни отговори и боравене с факти. Поредното писание, което предизвика реакцията на шестата по красота в света, се оказа въпрос, който задава форумка в популярния сайт Бг Мама.

„Здравейте, може би темата не е за тук, но да попитам… Какви отзиви имате за въпросната агенция? Дъщеря ми я поканиха на интервю относно училище за модели и много ми е притеснено (не се слави с добро име „Визаж”).

Има ли някой познати или лични впечатления от там, предварително благодаря”, пише форумката. А отговорът на Жени Калканджиева е повече от убедителен:

„БГ заинтересувана МАМО… Ако наистина се вълнуваш, интересуваш, съмняваш и т.н…, като мен, отиваш лично и проверяваш. Локумаджийки като теб не са истински МАМИ или БГ МАМИ!”

В рамките на коментарите под публикацията си Жени дори поясни, че въпреки че е майка на момче, никога не бих се доверила на хора от някакъв сайт или блог, когато трябва да изгради впечатление.

„Дори и да кажат ДАВАЙ… Когато се притеснявам, трябва да видя в очите хората…”, добави Калканджива, чието мнение бе подкрепено за минути от десетки хора, един от които бе Ива Екимова, с която Жени има добро дългогодишно приятелство. „Точно така!

Информацията е достъпна, ти честна и пряма и никога няма да откажеш да говориш с родител! Да се запознаеш с хората, с които контактува/работи детето ти, от първо лице, ед. Число е признак на интелигентност. Търсенето на мнение във форуми – не е!”.