Шегобийци решиха да се позабавляват с таксиджии и цените им, но им се случи случка…. (СНИМКИ/ВИДЕО)

 

 

Блогърите  шегобийци Каха и Ереван от руския град Сочи решили да „подбият тарифите“, приети от местните шофьори на такси, а те реагираха доста очаквано…

 

Видео с начина, по който разиграват таксиджиите, двамата публикуваха в Instagram. Според сюжета на историята, блогърът Каха, изобразяващ турист, се приближава до таксиметровите шофьори в Сочи и се интересува от цената на пътуването.

Те, както обикновено, назовават завишени цени, а после се намесва приятелят му Ереван, който идва и сваля цената няколко пъти, което предизвика сериозен гняв сред таксиджиите. Преструващият се Ереван се обосновава с факта, че има електрическа кола и не харчи пари за бензин.

Но таксиметровите шофьори очаквано не възприемат добре подбиването на цените и решават да им дадат урок. И макар че блогърите използват травматичен пистолет, отнасят доста юмруци и ритници.

Впрочем, блогърите публикуват в мрежата само първата част на случката, а кадрите, в които ситуацията излиза от контрол са запечатани и споделени в интернет от очевидец.