Как да отслабнете бързо през пролетта- 2 бързи метода без вреда за здравето ви

 

 

Почти няма човек, който да не се е сдобил с някое друго килце през зимния период или паласки на талията, но това не е непоправимо.

Идва пролетта желанието за живот започва да се възражда и все повече излишните мазнинки ни тежат, затова и ние идваме на помощ с няколко полезни съвета.

Придобиването на няколко килограма през зимата е нормално, защото телата ни са програмирани да се затоплят по време на студено време.

През този период ние все повече искаме да ядем сладки, топли, мазни, висококалорични храни, движим се по-малко и пестим енергия. Но животът ни принуждава да се измъкнем от топлата бърлога и да се поставим в ред, противно на биоритмите.

пролетно отслабване

Любимите ми дънки вече се закопчават, а за носене на рокли е неудобно поради очертанията на корема и гънките на кръста. И искам да покажа слабата си фигура до началото на пролетта, но онези няколко килограма все още ми тежат на душата.  Редакторите ни ще ви кажат как да отслабнете преди следващата пролет без много проблеми. Просто трябва да следвате 2 прости правила, които всеки може да направи.

 

Как бързо да отслабнете

Първо, не е нужно да се настройвате за неуспех. Добрата мотивация да отслабнете може да бъде любимо нещо, което е твърде малко за вас и не ви става. Ако нямате, то си купете, тогава ще се включи материално стимулиране . Не забравяйте за витамини: в битката за красива фигура, можете да спечелите болест, особено през зимно-пролетния период. Отидете до най-близката аптека и вземете  мултивитамини .

Първото правило – променете диетата си . Да, звучи банално, но качеството и количеството храна влияят на нашия външен вид. Състоянието на кожата и косата, допълнителните сантиметри в обема са последствията от недохранването. Опитайте се да добавите повече пресни зеленчукови ястия към редовната си диета. Печете ги, приготвяйте зеленчукови супи с подправки, направете салати и яхнии.

Ако вземете такава храна със себе си ще ви е много удобно за работа. Вкусното домашно сирене намазано на диетично хлебче е много по-полезна закуска от бисквити, бонбони или шоколад. Бифидобактериите и лактобацилите в ферментиралите млечни продукти няма да позволят имунитетът да „заспи“ и ще спомогне за по-добро усвояване на полезни вещества от храната.

Ако е много трудно без сладко, тогава заместете го със сушени плодове и ядки и лесно ще разрешите този проблем . Много вкусно е да пиете чай или кафе със сушени кайсии, фурми или стафиди. Вместо захар, използвайте подсладител, стевия, мед.

Дехидратацията е един от основните врагове на загубата на тегло. Пийте повече течности: минерална вода, компоти, плодови напитки, сокове. Като правило си наложете да пиете най-малко 1,5 литра обикновена вода всеки ден.

Второто правило – опитайте се да се движите повече. Ние не искаме да се потим във фитнеса и затова има хиляди други опции, които може да приложите. Просто се разхождайте по 20 минути на ден на чист въздух и правете 15-минутни упражнения. Докато вървите, дръжте гърба си изправен. Постоянното внимание към правилното положение на тялото ще ви направи по-висок и по-тънък и в същото време самочувствието ще се повиши!

Забравете за асансьора – вървете нагоре и надолу по стълбите пеша. След седмица на тази проста практика, вие ще тичате по стълбите без да се задъхвате, повярвайте ми!

Благодарение на упражненията и правилното хранене в тялото, метаболизмът ще се ускори, сънливост и летаргия ще премине и няма да бъдете толкова лакоми за храна. Можете да започнете да упражнявате тялото си постепенно, тогава то ще се превърне в навик и ще се превърне в здравословен начин на живот .

С началото на пролетта този прост план ще бъде още по-лесен: ще се появят повече зеленчуци, плодове и желание да прекарвате времето си навън. Награда за усилията ви ще бъде привлекателно тяло , здрава кожа, коса, енергия и производителност. Не забравяйте да споделяте тези съвети в социалните мрежи, за да вдъхновите приятелите си да се борят с нежеланото тегло!