Момиче хвърли в морето писмо в бутилка! То се върна при нея след 17 години (СНИМКИ)

 

 

Когато Емили Едуардс все още е дете, тя се вдъхновява от филма „Писмо в бутилка“ и решава да хвърли писмо в морето, без да знае, че историята й ще има край, достоен за филм.

През 2001 г. Емили е на почивка с родителите си в курортния град Рил, Северен Уелс. Там решава да хвърли бутилка с писмо във водата, в което посочва адреса си. Момичето чака известно време за отговор, но в крайна сметка не го получава и в крайна сметка забравя ситуацията. 17 години по-късно обаче Емили получава отговор.

 

Писмото е намерено от Сам Хамънд в уелския град Нефин, на сто километра от мястото, където Емили е пуснала писмото. Мъжът вървял по крайбрежието и вниманието му било привлечено от странна бутилка. Човекът не могъл да не го отвори. Почеркът обаче бил размазан, а листът – промит от водата. Той и майка му Сю решили, че ще е забавно да намерят подателя. Те разказали за откритието си във фейсбук.

Постът бързо започнал да набира популярност. В резултат на това един от приятелите на Емили й показа снимката и момичето просто се удивило. Първоначално тя смятала, че това не може да бъде истина и е повече от лудост, но все пак видяла познатия почерк, пише ladbible.com.

Момиче хвърли в морето писмо в бутилка! То се върна при нея след 17 години (СНИМКИ)

„Бях наистина шокирана, когато го намериха. Все още не мога да повярвам. Обадих се на баща ми и той потвърди, че наистина съм пуснала писмото във водата, когато съм била на седем“, споделя Емили.

 

Момиче хвърли в морето писмо в бутилка! То се върна при нея след 17 години (СНИМКИ)

25-годишната млада дама не си спомня точно какво е написала в писмото, но все пак е много щастлива от откритието. В крайна сметка, това очевидно не е нещо, което можеш да очакваш след 17 години. Сега момичето не може да чака да сподели тази прекрасна история с дъщеря си Луна. Просто трябва да изчака, докато тя порасне.