Тя беше на 17, когато се вряза в училищен автобус! Когато полицията дойде обаче, откри в ръката й нещо, което накара всички да се замислят!

 

 

 

Това е предупреждение, което не може да се дава твърде много пъти!Kещо, с което почти всички от нас се сблъскват в един или друг момент. Самата аз го правя от време на време, с което далеч не се гордея.

След като прочетох историята на 17-годишната Кейтлин Рей, обаче, реших никога да не оставя телефона си на място, когато отново карам.Не забравяйте, че ако използвате телефона си, когато зад волана рискувате не само да нараните, но и други.Историята се е случила рано сутринта на 5 септември 2018 г. Кейтлин е на път да вземе по-голямата си сестра от работа.

Не след дълго полицията в Мисисипи получи обаждане за сериозна автомобилна катастрофа. Това, което откриха на мястото на катастрофата, ще останне в кошмарите им завинаги.Кейтлин не е видяла училищния автобус, който е намалил много скоростта си пред нея на магистралата и тя се удря в задната част, без спирачен път, с висока скорост.Същата сутрин в автобуса имало повече от дванадесет ученика. За щастие нито един от тях не е бил физически ранен и е бил откаран в училище с друг автобус. Нещата обаче не свършват добре за Кейтлин .

На мястото на катастрофата един от първите очевидци е направил снимка на инцидента, за да предупреди всички водачи.Кейтлин е загинала на място. Когато полицията претърсва останките откриват, че тя все още държи телефон в ръката си, което означава, че в момента на удара, тя е гледала в телефона си, а не пътя, затова не е осъзнала, че автобусът пред нея се движи твърде бавно.Водачът на автомобила е на 17 години. Няма следи от спирачен път, защото спирачките не са натиснати, все още държи мобилен телефон в ръката си, когато я изваждат от колата.

Майката на Кейтлин, Шелия е помолила дъщеря си да вземе голямата си сестра още от сутринта. Това е последният разговор, който двете щели да имат.Когато Кейтлин не се появява при сестра си, Къртни, на работното й място в 7 ч. сутринта, тя предполага, че просто Кейтлин я е забравила. Към 7:30 ч. Къртни започва да се притеснява и така публикува пост във Фейсбук с молба, дали някой е виждал Кейтлин.Скоро след това семейството научава новината.

Винаги е ужасна трагедия, когато такава млада душа си отива от света, но още повече, когато е в инцидент, който би могъл да бъде избегнат.Нищо не може да върне любимата дъщеря на семейството, но се надявам, че това може да послужи за предупреждение за всички останали, които използват телефона си по време на шофиране.Споделете тази статия във Facebook, така че повече хора да могат да разберат колко лошо може да бъде да бъде опасно шофирането с поглед към телефона.!