Истинската причина Даяна и Чарлз да се разведат

 

 

Разводът на Даяна и Чарлз се отбелязва като най-шумния в британския кралски двор, а взаимоотношенията им с още доста личности се коментират и днес.

Това, което майката на Уилям и Хари споделя в хода на тогавашната ситуация какво точно се е случило и по каква причина.

Аферата на принц Чарлз и Камила Паркър стана публично достояние месеци преди фаталната катастрофа, в която принцеса Даяна изгуби живота си.

Въпреки че беше наясно, че съпругът й й изневерява, Лейди Ди не искаше да се разведе. Дори напротив – предпочиташе да остане омъжена и да играе ролята на любящата съпруга. Тя бе наясно, че по този начин принц Чарлз ще изглежда лошият и всички ще го обвиняват как е могъл да причини подобно страдание на своята страхотна съпруга.

Но скандалът с любовния триъгълник се разраства, а и името на Даяна започва да се свързва с това на други мъже, пише Reader’s Digest.

Тогава идва и моментът, в който се намесва кралица Елизабет Втора. Тя буквално заповядва на сина си и съпругата му да се разведат, за да утихнат поне малко скандалите. Принцеса Даяна също склонява на развода, защото вижда, че е оставена без полезен ход.