Роднина на легендата Иван Иванов го посрами в „Стани богат”

 

 

Водещият на „Стани богат” Михаил Билалов този път удари тавана на търпението. Причината е една от участничките в шоуто, която за капак се оказа и роднина на кино легендата ни Иван Иванов.

„Имам огромното щастие да бъда в роднинска приятелска връзка с тях. И гледайки ги, те станаха пример за мен и вдъхновение”, призна Павлина Илиева от Панагюрище, която завършва частния театрален колеж „Любен Гройс” в класа на г-н Георги Новаков.

Участието на младата дама до момента се оказа пълно фиаско. За отрицателно време тя успя да скъса нервите не само на водещия Билалов – който не спря да й подсказва – къде по-явно, къде по-завоалирано, но и на публиката в залата, а също и на хилядите пред малкия екран.

Илиева, която е актриса по образование, се затрудни неимоверно много още на първите няколко въпроса. И така и не си повярва в нито един момент от играта, а даваше кой от кой по-абсурдни отговори.

Павлина, която още в началото на играта призна, че е роднина с легендата ни Иван Иванов, буквално счупи тъпомера! Реакциите срещу нея след края на предаването, бяха направо унищожителни. Най-вече заради факта, че въпреки че е работила преди време като барман, тя не успя да се сети какво съдържа мартинито?!

„За първи път гледам „Стани богат” по Българската телевизия и… май за последен. Прилича ми на урок за ученици със забавено развитие. Чак ми е неудобно да гледам”, написа синът на футболната ни легенда Георги Аспарухов-Гунди – Андрей, чийто пост бе коментиран цветно и без никакви притеснения.

„На мен ми идва да се обеся като го гледам. Толкова изпростяла нация ли сме??? Боже, защо ни наказа, докога??!”, пък се казва в един от коментарите под публикацията на Аспарухов. А друг е повече от убедителен: „Нивото падна адски много. Парад на тъпотата в „Стани богат”! тотална деградация на предаването. Мисля си, че избират участниците по тъпота, а не по някакви умствени и интелектуални натрупвания”