Австралиец твърди, че е незаконен син на Чарлз и Камила

 

 

Австралиецът Саймън Доранте-Дей твърди, че британският принц Чарлз и съпругата му Камила, херцогиня на Корнуол, са неговите истински родители.

Мъжът прави и друго шокиращо разкритие, заявявайки, че принцеса Даяна е знаела за съществуването му.

52-годишният мъж смята, че е бил заченат по време на любовната авантюра между принц Чарлз, който тогава е едва на 17 г. и 18-годишната Камила.

Снимка: EPA/БГНЕС

Австралиецът за първи път излезе с това твърдение през 2016 г. Сега той отново поставя темата на масата с интервю за популярното списание „New Idea“, което от известно време редовно публикува скандални разкрития за британското кралско семейство.

Саймън Доранте-Дей, който е баща на девет деца, заявява, че разполага с нови доказателства за своя произход и иска да направи ДНК тест.

Неофициалният претендент за трона, който днес живее в Куинсланд, е роден на 5 април 1966 г. близо до Портсмут. Осиновен е на 18-месечна възраст от Карън и Дейвид Дей.

Саймън твърди, че неговата баба Уинифред, която на времето работила за кралицата и принц Филип заедно със своя съпруг Ернест, неведнъж му е заявявала, че той е незаконно дете на Чарлз и Камила.

Снимка: EPA/БГНЕС

„Бях много близък с баба ми. Тя неведнъж ми е казвала, че съм дете на Чарлз и Камила. Не само го намекваше, а го заявяваше в прав текст“, разказва той пред списанието.

Саймън, който казва още, че презимето му е Чарлз, допълва, че самоличността му е щяла да бъде разкрита преди 22 години, ако не е била трагичната смърт на принцеса Даяна.

„Вярваме, че Даяна знаеше за моето съществуване и беше събрала парчетата от пъзела. Мисля, че тя бе достигнала до момент, в който откриваше отговорите за своя живот и най-вероятно аз щях да стана публично достояние“, казва мъжът през изданието.

Лейди Ди загина в автомобилна катастрофа на 31 август 1997 г.

„По това време битуваха всевъзможни слухове около кралското семейство и моето съществуването беше един от тях. Мисля, че Даяна беше стигнала до онзи момент, когато търси отговори за живота си, за проявената към нея несправедливост, и беше готова да ги разкрие публично“, казва Саймън Доранте-Дей.

Снимки: Facebook

Относно своя снимка като тийнейджър, споделена във Facebook, австралиецът казва: „Някои коментират, че костната структура на лицето ми е същата като на Нейно Величество. Не липсва и прическа в стил Камила“. Един от коментарите гласи: „Уилям прилича малко на теб на тази възраст“.

Снимки: Facebook

Съпругата на Саймън Доранте-Дей, Елвиана, също вярва в историята за роднинската му връзка с кралското семейство.

От Кларънс хаус, официална резиденция на принц Чарлз, са отказали да дадат коментар.