Ослепителна красавица беше открита мъртва след странен пост в мрежата (СНИМКИ)

 

Красива моделка от Ирландия публикува необичайно съобщение във Фейсбук, а няколко часа по-късно бе открита мъртва в дома си.

По тялото ѝ не са открити следи от насилие. Основната версия, по която работят разследващите, е, че смъртта ѝ е настъпила по естествени причини. Потребителите в мрежата обаче предполагат, че е била подтикната да сложи край на живота си, пишат медиите в Ирландия.

 

Приживе 37-годишната красавица Али Макдонъл била сред постоянните участници в телевизионното шоу Ireland AM и се борела ожесточено за правата на болните от аутизъм. Наскоро в социалната мрежа младата жена признала, че от известно време е жертва на непознат мъж във Фейсбук. Хейтърът не спирал да я обижда и да ѝ изпраща отвратителни съобщения. Пак в мрежата ирландката обещава да разкрие всяко унизително послание, изпратено ѝ от преследвача.

„Защо един мъж може да нарича момиче „дебела уродлива п***а“? Това е нов начин да подтикнеш някого към края”, пише Али.

 

Полицията вече усилено разследва инцидента. Никой от обкръжението на красавицата не вярва, че тя е способна да посегне на живота си. Всички казват, че Али е прекрасна майка и много добър човек. Ирландката има четири деца: тийнейджърите Алекс и Сара, 9-годишният Хари и 2-годишната Сиена. Али е отглеждала сама децата си.

„Децата ми са моят свят”, обичала да казва тя. Когато лекарите казали на Али, че малкият ѝ син е болен от аутизъм, тя станала активистка и започнала да се бори за правата на хората с това заболяване.

„Тя подкрепяше децата си и се занимаваше с благотворителност. Неуморно работеше, за да разберат хората повече за заболяването. Това е огромна загуба за нас”, казва Саманта Джадж, директор на организацията „Аутизъм в Ирландия”.