Начало ТОП Статии Украинка с рядко заболяване отказа лечение, за да стане нестандартна моделка (СНИМКИ)

Украинка с рядко заболяване отказа лечение, за да стане нестандартна моделка (СНИМКИ)

Юлианна Юсеф е родена с многобройни белези по тялотo. Лекарите не знаят какво не е наред с нея.
Едва когато е на 7 години, майка й научава, че Юлианна страда от рядко заболяване на кожата, а черните петна могат да бъдат отстранени чрез серия от операции.
Момичето обаче избира друг път – тя решава да се приеме такава, каквато е.

Юлиана е родена в морския град Одеса, Украйна. Тя помни как се борела с комплексите си всяко лято. Не можела да отиде на плаж с приятелите си, да се излежава на слънце и да лежи на пясъка. Тя се срамувала от себе си и от тялото си. Юлианна била изключително красиво момиче, но, когато хората я заглеждали, забелязвали само необичайни белези по тялото й. Първоначално тя не могла да приеме себе си и въпреки съвършената си фигура се страхувала да носи къси панталони през лятото. Лекарите казаха, че серия от операции могат да помогнат на момичето да се отърве от неприятностите. Въпреки това, тя решила да се научи да приема себе си и да вдъхновява други хора, които се борят с подобни проблеми.

За съжаление така нареченият невус, болестта, от която страда момичето, е не само малко известна, но може да бъде и много опасна. На всеки 6 месеца Юлианна трябвало да се подлага на скрининг за туморни маркери. Таговете се появяват, когато тя е нервна.

Сега тя е на 26 години. Украинката мечтае за кариера на модел. Юлианна бързо била забелязана от чуждестранни агенции, защото нейната необичайна красота я отличава от другите момичета. Изглежда, че тя има шанс да завладее света на модата.

error: Content is protected !!