Японец си викна девойка за ескорт, не за с***, а за да…

 

 

Млада японка, която по всяка вероятност работи като момиче за ескорт, разказа в социалната мрежа Twitter любопитна случка с един от мъжете, при които била изпратена.

Миюна споделя, как клиентът който я повикал, не искал от нея секс или друго еротично преживяване, а я накарал да му помага с преместването, съобщава World of Buzz.

Тя пристигнала на адреса в съблазнителен халат, но клиентът не обърнал никакво внимание на предизвикателния ѝ външен вид. Той изобщо не се интересувал от секс, а от уменията на момичето да подрежда, почиства и носи тежки кутии.

В продължение на 2 часа тя трябвало да му помага с пренасянето: да прибира и опакова вещите му в кашони, да ги носи до входната врата, а след това да почисти апартамента.

Младата жена, която останала крайно изумена от поведението на мъжа, попита последователите си в мрежата дали са се сблъсквали с нещо подобно.

Интернет потребителка отбелязва, че преди време се сблъскала със същата ситуация. Била извикана от клиент, който я наел за 3 часа, за да му помогне с местенето. Тя обаче била доста бърза и сръчна мъжът я почерпил с обяд.

Друга пък споделя, че са я наемали, за да чисти апартамент, а трета разказва как е хранила парализиран мъж с лъжица.