Вашият хороскоп за днес, 08.02.2019 г.

 

 

Овен

Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Телец

Може би най-сетне ще си позволите да се отпуснете, след всички тези напрегнати дни тази седмица. Днес при всички случи не е желателно да подхващате домакинска работа, дори само защото се нуждаете от почивка.

Близнаци

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Рак

Активен ден, подходящ да подредите и разчистите пространството си, особено през втората половина на деня. Не се напрягайте прекалено, поставете си реалистични цели и не се обиждайте, ако околните не споделят вашия ентусиазъм.

Лъв

Ще имате гениални идеи и шанс да доведете нещата до успешен край. Неща, които ви вълнуват отдавна, могат най-неочаквано да намерят своето разрешение. И дайте време на онова, което се случва, не пришпорвайте събитията.

Дева

Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. Отделяйте си по няколко минути на всеки час за релаксация и правете нещата на части, ако искате да има ефект.

Везни

Днес ще имате повече неща за вършене от вчера. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто така се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но да му мислят околните, вие трудно ще промените настроението си.

Скорпион

Ден само за празници и срещи. Използвайте го, за да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за творчески занимания, ако изобщо ви се прави нещо.

Стрелец

Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Може ли да се поддавате на подобни емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки.

Козирог

Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Не прекалявайте с много мазните храни и с пиперливите приказки.

Водолей

Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнени срокове, хващайте се на работа, докато все още ви имат доверие.

Риби

Малко притеснени ще сте днес. Сигурно прекалено много неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да определите кое е най-важното и тогава вече ще стане лесно. Само действайте, не се чудете.