Като фиданка: Антония Петрова заголи пъпче 2 седмици след раждането – всяка майка ще ѝ завиди (СНИМКИ)

 

 

Антония Петрова-Батинкова направо шокира с визия. Не е за вярване как изглежда блондинката след като роди Благовест. Тя се опитва да амбицира всяка жена и заголвайки пъпче показва какво всъщност прави здравословния начин на живот и грижата с тялото на човек.

 

Миската реши да покаже снимки, които буквално шашнаха всички. Никой не може да повярва в какво се е превърнала тя, след като преди около 2 седмици роди.

 

Ето какво написа Тоца над уникалните кадри по голо пъпче, които качи в социалната мрежа:

„Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!!

Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата без спорт и диети!“

Батинкова даде живот на първото звездно бебе през 2019 година. Веднага след нея роди пък на бял свят се появи детето на Мона Гочев. Друго дългоочаквано бебе също пое първата си глътка въздух в края на месец януари – Габриел – момченцето на Дани Петканов и Александра Богданска. Двамата дори решиха да му направят инстаграм профил, който до момента има повече от 50 000 последователи.