Наталия Симеонова призна защо няма да се върне в телевизията

 

 

От няколко години насам сякаш телевизиите тотално забравиха за Наталия Симеонова – водещата, която стана нарицателно за добрата фея закрилница на любовта.

Не й помага очевидно дори факта, че има завиден тв стаж и то все в предавания с висок рейтинг.

В продължение на 10 години атрактивната блондинка беше водеща на „Море от любов” по bTV, след което продължи с „Предай нататък”. В по-минали години е била и репортер и водещ на новини по Нова телевизия, както и редактор на политическо предаване. Днес обаче, е много далеч от телевизията и както изглежда – няма никакво намерение да се връща в ефир.

Наскоро пред близки приятелки Наталия е споделила, че се чувства буквално омерзена от случващото се в родните телевизии и вече няма даже желание да се връща към старото си поприще. Въпреки че мнозина очакваха това все пак да се случи в някакъв момент.

 

Тв водещата обърна окончателно гръб на кариерата си, погнусена от практиките, които властват в гилдията. И не се притеснява да го каже гласно, независимо че за много от колегите й вероятно тези думи ще са повече от неприемливи.

„Телевизията, такава, каквато е в момента, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще дойде момент, в който ще се срамувам от гилдията, към която принадлежа, защото винаги много съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си”, възмутена е журналистката, която, припомняме, стои безработна от 2016-та насам