Башар Рахал вкарал гаджето си в „Черешката на тортата“

 

Красавицата Райна Караянева затвърди статута си на жената до актьора Башар Рахал, след като сготви в неговата кухня в поредния епизод на „Черешката на тортата”, пише HotNews.

Според публикации двамата са двойка от няколко години, след като се запознали като водещи на несъществуваща вече лотарийна игра. Райна има син, но е разведена с баща му, а Рахал-две дъщери, които през повечето време живеят при майка си в САЩ. С нея продуцентът на „Привличане” има отворен брак.

В „Черешката на тортата” Караянева не спомена нито дума за бившия си съпруг, но сподели със зрителите, че най-сетне е намерила мъжа на живота си, който готви по-вкусно от нея. Шетането ѝ в кухнята не остави никакво съмнение, че тя е стопанката, още повече, че самата Райна обяви, че често е използвала печката и се чувства като у дома си.

Кухнята си Рахал показа в няколко телевизионни предавания и реклама, сред които отново бе „Черешката на тортата” и нищо чудно той да е уредил гаджето си в кулинарното предаване. Интересната мивка, красивите шкафове и масата за гости от тогава бяха едно към едно с тези, сред които се въртеше Караянева. Двойката вече не се крие и в социалните мрежи и показва свои общи снимки. Младата бивша моделка участва и в новия филм, на който Рахал е продуцент.