Малкият принц Джордж издаде огромна семейна тайна (СНИМКИ)

Когато стане въпрос за британското кралско семейство винаги има някоя и друга семейна тайна, която да бъде разкрита.

Не бе отдавна моментът, в който тя призна как нарича малката принцеса Шарлот.

Миналата седмица Кейт шокира всички с това, което каза за трите й деца и как й се отразява майчинството.

Сега обаче в епицентъра на скандалните събития се оказа не кой да е, а малкият принц Джордж.

Но да се върнем на малкия Джордж. Преди дни той и 3-годишната му сестричка Шарлот бяха на разходка с баба им Карол Мидълтън. Тримата се разхождаха край дома на родителите на Кейт Мидълтън, който се намира в графство Беркшир.

Именно там те били засечени от непозната жена, която разхождала кучето си. Именно пред нея малкият принц Джордж изрекъл нещо шокиращо, от което целия свят онемя.

Малкият принц бил силно впечатлен от кучето на жената и помолил да го погали. „Искаше да си поиграе с него. Аз му казах, че може. После го попитах как се казва. Разбира се аз го разпознах, но нали това е нормален разговор с едно малко детенце”, спомни си жената, която уточни, че охраната на кралските особи я е помолила да не снима децата, които си играят.

„За моя изненада той каза, че се казва Арчи и се усмихна. Не знам защо той се нарече Арчи, но децата често си измислят различни имена и ми се струва, че това е сладко”, сподели жената.

По всичко личи, че името Арчи е резултат от забързаната фантазия на принц Джордж. Все пак е важно да уточним, че родителите му Кейт Мидълтън и принц Уилям, не наричат така големия им син, а с истинското му име.

Все пак държим да отбележим, че не е тайна, че членовете на кралското семейство често си дават взаимно забавни и сладки прякори. Принц Уилям например още от малък е наричан Уомбат, Кейт Мидълтън – Пискли, Принц Хари – Рижик, а кралица Елизабет II – Зеле.

често се обръщат към най-големия си син с фразата PG Tips (PG е друг псевдоним, измислен от приятелите на херцога и херцогинята на Кеймбридж), който е в съгласие с английска марка чай, а принц Чарлз обича да нарича внука си просто „Джордж“.