Тайнствен мъж нахлу в живота на Кали, вижте как я глези

Тайнствен мъж заведе Кали на романтична ваканция в италианската столица Рим. Фолкаджийката има нова половинка, след като през октомври миналата година се раздели с Влади, бащата на третото й дете.

След това изпълнителката известно време беше сама, но отново има мъж в живота си, издадоха нейни колежки. Кали си публикува снимки от пътуването, но на всички кадри е сама.

Тя е категорична, че не иска да разкрива новия си приятел, за да не предизвика съдбата и завистта на колежките си, писа „България Днес“.

Певицата видимо изглежда щастлива, а наблюдателни фенове отбелязаха, че е в много добра физическа форма.

Новият мъж на Кали не е популярен и двамата се познават отдавна. Любовните трепети се появяват едва след като тя остава сама. С началото на новата връзка Кали показва, че е забравила Влади, въпреки че раздялата им била много тежка и й било трудно да продължи напред.

„Винаги съм го казвала – аз съм човек, който не може да живее без любов. Краят беше започнал много преди това, имаше натрупване. Винаги съм била изключително честна към партньорите си. Когато нещо не е вървяло, съм им казвала да поправим нещата, преди да се счупят окончателно. После няма как да стане!

Не мога да упрекна Влади за нищо, той е прекрасен човек. Просто не можахме да се намерим през тези години. Нищо лошо няма да кажа за бащите на моите момчета. Няма и да спра да ги обичам като човеци. Да ги мразя, означава да мразя половината от децата си“, разкрива Кали.

Пътуването й до Рим бе само за няколко дни и тя вече е в България, тъй като има натоварена програма от участия.