Къде изчезна Ани Цолова?

 

Журналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се скрие след като преди година и половина изчезна мистериозно от ефир и повече не се върна.

Бившата водеща живее в китното село край София Долни Пасарел. Бившата екранна половинка на Виктор Николаев живее там със семейството си, далеч от хорските приказки.

Населеното място се намира на 30 км от София, точно на половината път между столицата и Самоков. Пасарел е дестинация, където може да се практикуват множество хобита. Изданието предава, че мъжът на Цолова е запален ловец и от известно време членува в ловната дружинка в селото. Миналата година дори Васил е гръмнал огромен глиган в гората.

Китното селце се намира между два планини – Лозенска и Плана. В близост до него има езеро. Край Пасарел минава и най-дългата река в България Искър, а на 5-10 минути с кола от населеното място е язовир Искър.

Цолова със сигурност има възможността да се наслаждава на природните богатства и на спокойствието, което цари в околността.

 

През 2017 година Ани внезапно бе свалена от ефира на Нова телевизия, където беше водеща на сутрешния блок „Здравей България“ и си партнираше с Виктор Николаев.

Първоначално се носиха слухове, че бившият кадър на bTV ще започне работа в ново, развлекателно предаване по същата медия, но това не се случи. През октомври месец миналата година Цолова най-сетне проговори и разкри, че знае защо не ѝ е тръгнало предаването и че през февруари същата година е прекратила договора си с телевизията по взаимно съгласие.

В момента Цолова работи по нов проект.