Пребройте колко коня виждате на снимката

 

 

Днес представяме един забавен тест, подходящ за дами, който ще разкрие много за характера ви и работата. Достатъчно е да погледнете илюстрацията.

Колко коня видяхте от пръв поглед? Отговорът ви може да разкрие много за подхода ви към проблемите и за начина, по който взимате решения. А сега да разберем какво означа вашият отговор:

Един кон

Ако сте видели само един кон, вие не сте много наблюдателен човек и обикновено не се задълбочавате в проблемите. Не се тревожите за малки неща и взимате решения много бързо. Обичате да работите в екип, да споделяте идеите си и да помагате на другите. В същото време разчитате на фактите и трудно си променяте мнението. В споровете обикновено излизате победител. Мнението на околните за вас рядко ви интересува.

Между 5 и 10 коня

Ако сте видели между 5 и 10 коня, вие сте човек, който дава всичко от себе си във всякакви ситуации. Определено сте перфекционист, следвате разума си и се отнасяте много сериозно към задълженията ​си. Благодарение на това постигате целите си лесно. Въпреки че сте перфекционист, имате и някои кусури. Понякога ви домързява и оставяте работата за последния момент, което води до претупване на задачите ви. В такива моменти не сте напълно доволна от резултата и се заклевате, че следващия път ще започнете да работите от по-рано, но това така и не се случва. Все пак имате късмет ​-притежавате бърза мисъл и талант, затова нещата ви се получават. Едно от най-положителните ви качества е, че не се предавате лесно и когато паднете -винаги се изправяте, за да продължите напред.

11 и повече коне

Ако сте видели 11 или повече коне, вие сте много наблюдателен човек и определено се славите с висока интелигентност, с лекота разбирате сложни идеи и задачи. В работата държите на реда и организираността ​- планирате всичко до най-малкия детайл и искате всички да следват вашия план и пример. Обичате ясните инструкции и установената методика. Не правите нищо през пръсти, искате всичко да е идеално. Този ваш перфекционизъм ви кара понякога да се съмнявате в себе си и в резултатите, които постигате, но ние искаме да ви уверим, че малко хора работят толкова прецизно като вас – трябва да вярвате повече в себе си! Съветваме ви и по-често да се оставяте на течението и да не приемате всичко твърде сериозно.

 

Пребройте колко коня виждате на снимката